Aktuellt

Medlemsmöte 3 november

Måndagen den 3 november träffas vi i rum 410 i aktivitetshuset Tuben i Farsta centrum (våning 4, ingång bredvid T-banan) för att under ett medlemsmöte ta beslut om våra nomineringar till nämnder och kommunala bolag i Stockholm under den kommande mandatperioden. Uppdragen börjar i januari 2015. Läs mer om nomineringsprocessen här.

Inkom med din nominering eller intresseanmälan senast på fredag den 31 oktober så sammanställer vi i styrelsen en lista över alla nomineringar inför mötet den 3 november.

Här finner du Dagordningen till medlemsmötet, meddela gärna i förväg att du kommer genom att maila [email protected] så att vi kan planera fika.

En lista med inkomna nomineringar kommer skickas ut inför mötet till dem som anmält att de kommer. Det finns också möjlighet att lägga till ytterligare nomineringar under sittande möte innan vi tagit beslut.

Efter att vi tagit beslut om våra nomineringar kommer vi ha en presentation av de nya aktivistgrupperna i V Farsta som precis startat upp eller föreslagits. Kvällen avslutas med ett öppet styrelsemöte där vi besvarar en enkät från Vänsterpartiet Storstockholm om vad vi tycker är viktiga prioriteringar inför 2015.

 

 

Skriv en kommentar