Aktuellt

Nominera till valberedningen inför 2021

Nominera till styrelsen 2021 senast 16/1
Valberedningen är i full gång med att arbeta fram förslag till styrelse för Vänsterpartiet Farsta 2021. Om du själv känner dig manad att sitta i styrelsen eller vill nominera någon annan som du tror skulle göra en bra insats i styrelsen, så anmäl detta senast den 16/1. Styrelsen väljs sedan på årsmötet 14/2. Valberedningen består av Marre Mayr, Thomas Widman och Fredrik Samuelsson. 

Kontakta valberedningen genom att maila Marre: [email protected]

 

Nominera till repskapet 2021 senast 16/1.

Repskapet, eller ”representantskapet för Vänsterpartiet Stockholms stad” består av ombud från alla olika partiföreningar i Stockholms stad. Repskapet ska vara en länk mellan föreningarna och kommunala gruppen i stadsdelen. Det är ett sätt för oss i föreningarna att få ta del av, diskutera och påverka Vänsterpartiets politik i Stockholms stad, t.ex. partiets förslag på budget för Stockholm och olika handlingsplaner. Föreningarna får ett antal representanter utifrån sin storlek. Under 2020 har Farsta haft 5 ordinarie representanter och 5 ersättare. Om du vill sitta i repskapet eller nominera någon annan för detta, så anmäl intresse senast 16/1. 

Kontakta valberedningen genom att maila Marre: [email protected]

 

Nominera till ersättarplatserna i idrottsnämnden och trafiknämnden senast 16/1
Vänsterpartiet i Stockholms stad har två ersättarplatser som behöver tillsättas, i idrottsnämnden och trafiknämnden. För dig som är intresserad av kommunala förtroendeuppdrag så är en ersättarplats en bra väg in i politiken. Vänsterpartiet Farsta kommer att nominera de namn vi vill se på platserna till Vänsterpartiet i stadshuset som sedan fattar beslut. 

Vill du läsa mer om uppdraget i idrottsnämnden, finns information här.

Vill du läsa mer om uppdraget i trafiknämnden, hittar du information här.

Om du vill bli nominera till något av uppdragen så kontakta valberedningen genom att maila Marre: [email protected]

Dela den här sidan:

Kopiera länk