Aktuellt

Nu planerar vi valåret tillsammans!

Vänsterkamrater i Farsta,

utan tvivel är det en märklig tid vi lever i. Samhällsklimatet har hårdnat avsevärt; socialdemokratiska ministrar kan idag komma med flyktinguttalanden som förr bara rasisterna vågade yttra. Den socialdemokratiske försvarsministern har förklarat krig både mot Sveriges neutralitetspolitik och mot sin partikollega på utrikesdepartementet, när han högljutt hävdar att Sverige inte kan delta i ett FN-arbete om att förbjuda kärnvapen – eftersom det kan påverka Hultqvists gullande med Nato.

Och vad kan sägas om miljöpartiet som verkar ha sålt sin själ för ministerposter?

Eller högeralliansen som slår knut på sig själv i regeringsfrågan: vill dom eller vill dom inte ta in SD i sin regeringsbas?

Eller Stockholms läns moderatledda landsting med alla sina skandaler: Nya Karolinska Sjukhuset som det allra värsta exemplet på att överlåta allt till privata sektorn – utom notan, förstås…

Ur led är tiden, kan man sucka med Hamlet. Men det betyder också stora öppningar för att föra fram ett tydligt vänsteralternativ i politiken. Sällan har vi väl kunnat vara tydligare.

Att det är val i år betyder förstås att detta blir vårt naturliga huvudf

okus för året. Vi är inte ett rikt parti eller partiförening – men vi räknar med att många av er, våra partimedlemmar, kommer att aktivera sig när valet närmar sig!

Vi har också resultat att uppvisa för väljarna, både i form av det vi tvingat fram i budgetförhandlingarna med regeringen men framför allt resultatet av vår egen politik i Stockholm

och i Farsta stadsdel!

På söndag den 14 januari kickar vi igång årets verksamhet med en gemensam planeringsdag. Detta möte blir uppstarten för valåret. Vi prioriterar tillsammans hur året ska se ut.

Datum och tid: söndagen den 14 januari, kl 13-16

Lokal: Moment:teater, Gubbängstorget.

Fika.

Så här trevligt brukar vi ha på våra möten på moment: teater

Skriv en kommentar