kongress

Medlemsmöte 30 oktober: motioner inför valkongressen

I februari har Vänsterpartiet kongress när vi ska anta en valplattform inför valrörelsen 2018 – en viktig kongress och ännu viktigare valrörelse väntar alltså nästa år. Med anledning av det kommer vi i Vänsterpartiet Farsta träffas måndagen den 30 oktober för att diskutera och besluta om vilka motioner vi ska ställa oss bakom som partiförening.

Vi ses den 30/10 kl. 19-21 i bostadrättslokalen på Färnebogatan 64 (ingång från baksidan på huset), det ligger inte långt från Farsta tunnelbanestation.

Kongressen kommer fokusera partistyrelsens förslag till valplattform, och det är lättast att få genomslag med en motion om den är ett konkret ändringsförslag på denna text. Läs gärna denna handledning innan hur man skriver en bra kongressmotion.
Om du har ett motionsförslag färdigt innan mötet så får du gärna maila in det till styrelsen veckan innan mötet, så kan vi se till att det finns ex antal kopior upptryckta till alla mötesdeltagarna och även lägga ut dessa här på hemsidan. På så sätt blir det lättare att ha konkreta diskussioner och ta beslut på mötet.

Det går såklart att skriva enskilda motioner också till kongressen.

Skriv en kommentar