Aktuellt

Snart dags för distriktsårskonferens

Den 30-31 maj 2015 är det dags för Vänsterpartiet Storstockholms distriktsårskonferens (DÅK) i ABF-huset på Sveavägen. På årskonferensen kommer distriktets medlemmar tillsammans staka ut den politiska riktningen för de kommande två åren. Vi i Vänsterpartiet Farsta kommer ha 4 ombud och 4 ersättare på konferensen, och dessutom är alla medlemmar välkomna som åhörare.

I början av april antog vi nio motioner på ett medlemsmöte, och nu har distriktsstyrelsen lagt ut sina motionssvar för att alla ombud och medlemmar ska ha en möjlighet att läsa dem innan årskonferensen. Du hittar alla dokument distriktets hemsida: http://storstockholm.vansterpartiet.se/distriktsarskonferensen-2015/

Vi kommer ha ytterligare ett medlemsmöte inför DÅK:en, den 27 maj ses vi först i Sköndals centrum kl. 17 för en timmes Fråga Farsta så att Sköndalsborna ska få en chans att säga vad de tycker är bra resp. mindre bra i sin förort. Kl. 18 går vi till förskolan Skogsbyn (bredvid centrum, Bengt Bagares Gränd 12) för ett medlemsmöte där vi hjälper våra ombud till distriktsårskonferensen den följande helgen att ta ställning till de olika motionerna som ska behandlas. Alla medlemmar varmt välkomna!

Skriv en kommentar