Medlemsmöten

Motionera till distriktsårskonferensen!

Den 30-31 maj 2015 är det dags för Vänsterpartiet Storstockholms distriktsårskonferens (DÅK) i ABF-huset på Sveavägen. På årskonferensen kommer distriktets medlemmar tillsammans staka ut den politiska riktningen för de kommande två åren. Vi i Vänsterpartiet Farsta kommer ha 4 ombud och 4 ersättare på konferensen, och dessutom är alla medlemmar välkomna som åhörare. Alla handlingar kommer att läggas upp löpande på distriktets hemsida: http://storstockholm.vansterpartiet.se/distriktsarskonferensen-2015/

 

Vi i Farsta partiförening kommer träffas den 9 april kl. 18.30 i gemenskapslokalen på Söndagsvägen 32 i Hökarängen (ingång från gården) för att välja ombud och ersättare samt skriva och anta gemensamma motioner till distriktsårskonferensen. Motionerna kan antingen vara på det förslag på verksamhetsplan för Storstockholm som redan ligger ute på distriktets hemsida (länken ovan) eller beröra andra frågor. På samma sida finns också en motionshandledning.

 

Inför det här mötet vill vi gärna att ni skickar in förslag eller idéer till motioner senast onsdagen den 1 april till [email protected] så kna vi göra dem tillgängliga för alla i förväg. Det behöver inte vara färdigskrivna motioner, det räcker att du skickar in din idé så formulerar vi den tillsammans till en motion på mötet. Om du är intresserad av att vara ombud på DÅK:en är det också bra att du meddelar det i förväg.

 

På medlemsmötet den 9 april kommer vi också fyllnadsvälja en till revisor och en extra person till valberedningen, så maila oss om du är intresserad av en av dessa poster!

Skriv en kommentar