Aktuellt

Medlemsmöte Vänsterpartiet i dagens politiska kontext

Tid och plats: 27 januari kl. 19 i gemensamhetslokalen på Söndagsvägen 32 i Hökarängen (ingång från gården).

Vi diskuterar kring temat Vänsterpartiet i dagens politiska kontext. Mötet kommer inkludera ett web-sänt tal av Jonas Sjöstedt riktat till Vänsterpartiets medlemmar med information om vad decemberöverenskommelsen innebär för Vänsterpartiet samt tankar och strategier inför den kommande mandatperioden. Därefter kommer vi ha en öppen diskussion kring uppgörelsen, vilken effekt den kan ha mer långsiktigt på svensk politik och den parlamentariska demokratin, samt Vänsterpartiets roll och möjliga strategier.

Alla medlemmar är varmt välkomna!

P.S. Vi har satt motionsstopp till årsmötet den 6 februari, så är det något du vill att årsmötet ska ta ställning till vill vi att du mailar motionen till [email protected] senast detta datum.

 

 

Skriv en kommentar