Aktuellt

Planeringsdag 11 januari

Välkommen kära kamrat till vår planeringsdag!

Hej. Nu är det dags att planera aktiviteter för 2015. Allt är möjligt om vi gör det tillsammans, och ingenting blir av om inte vi gör det. Så kom med!

Vi träffas i samma lokal I Gubbängen där vi hade vår valupptakt, på Knektvägen 11. Vi behöver (lyckligtvis) inte planera inför val, så vi kan fokusera på vad vi vill göra i vår egen partiförening.

Hitta hit: Gubbängens T-bana, södra utgången (mot Gubbängstorget) och efter trapporna till höger, riktning Sicklingsvägen. Gå cirka 50 meter rakt fram så ligger lokalen på höger hand. Adressen är Knektvägen 11, det står ”Panncentralen” ovanför dörren till lokalen.

Här finns ett förslag till dagordning. Den är inte fast, så du är välkommen att komma med andra förslag om du har idéer som kan göra mötet roligare eller mer intressant.

Om du inte kan komma till mötet men har synpunkter eller idéer så får du gärna maila dem till oss, t.ex. till [email protected]

Det går fortfarande att anmäla intresse för att sitta I styrelsen för V Farsta. Du kan nominera dig själv eller någon annan i partiföreningen via mailadressen ovan.

Vi ses!

Hoppas styrelsen för Vänsterpartiet Farsta.

 

Skriv en kommentar