Aktuellt

Valrörelse inför extra val – kallelse till lokal valupptakt

Nu har det hänt som Jonas Sjöstedt förvarnade om i sitt tal till medlemmarna efter valet. Vi sätter igång en ny valrörelse. För (V)år del i Farsta innebär det att vi börjar förberedelserna nu. Så hur börjar vi?

 

Lokal valupptakt: Torsdagen den 18:e december kl. 18.00 på Knektvägen 11 i Gubbängen. Vi startar planeringen och väljer en valledning som börjar förberedelserna. Alla insatser behövs, och även små handlingar betyder mycket. Vill du vara med i valrörelsen men inte kan komma på det här mötet så kan du höra av dig, t.ex. genom att maila [email protected]. Om du är intresserad av att vara med i gruppen av valledare så får du gärna meddela det innan 18/12.

Hitta hit: Gubbängens T-bana, södra utgången (mot Gubbängstorget) och efter trapporna till höger, riktning Sicklingsvägen. Gå cirka 50 meter rakt fram så ligger lokalen på höger hand. Adressen är Knektvägen 11, det står ”Panncentralen” ovanför dörren till lokalen.

Planeringsdag: Söndagen den 11:e januari 2015 kl. 12.00-17.00 på Knektvägen 11 i Gubbängen. Vi planerar 2015 tillsammans. Mycket kommer att handla om valrörelsen men vi planerar för hela socialistiska, feministiska, queera, antirasistiska och klimaträttvisa året.

Årsmöte: Söndagen den 15:e februari. Kallelse till alla medlemmar kommer, men skriv in datumet i kalendern redan nu.

Du behövs!

Nu vinner Vi valet

Skriv en kommentar