Aktuellt

Välkomstfika med Vänsterpartiet Farsta 13/10

Kära medlem och sympatisör till Vänsterpartiet Farsta!

Välkommen på en välkomstträff och fika med oss ordföranden, medlemsansvariga och andra nya och nygamla medlemmar i Vänsterpartiet Farsta. Vi träffas måndagen 13/10 kl. 18-20 på Aktivitetshuset Tuben* i Farsta centrum.

Vi kommer att berätta lite om Vänsterpartiet Farsta och om vad vi gör i partiföreningen. Men huvudsyftet med träffen är att vi alla ska mötas under avslappnade former. Vi vill veta de frågor, åsikter och funderingar som du har med dig.Partiföreningen är vad vi gör den till, tillsammans.

Du måste inte anmäla om du kommer, men det underlättar för oss om du gör det, på [email protected]
Vi ses!
* Aktivitetshuset Tuben finns i samma byggnad som ingången till tunnelbanan i Farsta centrum. Ingången till Tuben ligger till vänster, runt hörnet från tunnelbanans huvudingång. Vi träffas på våning 4.
bulle

Skriv en kommentar