Aktuellt

Kom till medlemsmöte, torgmöte och öppen partigrupp

Nej till vinster i välfärden – Medlemsmöte

Onsdag 15 Maj kl 18.30 samlas vi till en dialog om hur vi kan försvara och rädda vår välfärd. Inleder samtalet gör Torun Boucher från vårt landstingskansli som även är vår ordinarie ledamot i Stockholms Äldrenämnd.

Sedan 1980-talets nyliberala idéer började dominera i alla andra partier, så har vår gemensamma välfärd kraftigt försämrats. På senare år har Alliansen genom privatiseringar och upphandlingar slumpat bort välfärdstjänster till riskkapitalbolag och andra oseriösa aktörer.

Men trots jobbskatteavdragens dimridåer har folk fått nog. I en ny SOM-studie säger 62 % Nej till vinster i välfärden, ett krav som vi än så länge är det enda partiet som för fram inför valet 2014.

Vi kommer troligen att ha mötet på Farsta Gård, men det är lite oklarheter kring vår bokning just nu. Skulle det bli ändrad lokal, så kommer det att meddelas här på hemsidan.

Torgmöte i Farsta Centrum lördagen den 18 maj, kl 11-13

Samma dag är det Farstaloppet med start och mål i Farsta Centrum. Därför har vi valt att ha ett idrottstema på vårt torgmöte. Medverkar gör bl.a. Medhi Oguzsoy från Idrottsnämnden och kommunfullmäktige.

Så kom till Farsta Centrum lördagen den 18 maj, kl 11 – 13 och delta i vårt torgmöte och dela ut flygblad och lyssna till korta appeller om vår idrottspolitik och andra aktuella frågor.  Tillsammans ska vi visa att Vänsterpartiet är det enda tydliga alternativet för de som vill ha en ny rättvis och solidarisk politik.

Partigrupp och politiskt fika den 16 maj inför stadsdelsnämnden

Kom till Farsta Centrum torsdag den 16 maj, kl 18.00, då har vi öppen partigrupp inför stadsdelsnämnden på Café Lailah Meze Lounge. Det ligger på gatuplan direkt innanför centrumentrén närmast Tunnelbanan.

Aktuella handlingar hittar du på Insyn Stockholm några dagar innan. Följ länken nedan:http://insyn.stockholm.se/farsta/insyn.aspx?id=49

Skriv en kommentar