Aktuellt

Årsmöte den 10 mars och partigrupp 7 mars

Påminnelse om årsmötet den 10 mars

På söndag den 10 mars, klockan 14.00 har Vänsterpartiet Farsta årsmöte på Farsta Gård. Innan dess har vi också ett möte om stadsdelsnämndens kommande frågor.

Öppen partigrupp den 7 mars inför stadsdelsnämnden

Torsdagen den 7 mars, kl 18.00 samlas vi hemma hos Laura Roselli på Vaniljvägen 11. Farsta och går igenom handlingarna inför mötet i Farsta SDN den 14 mars 2013. Handlingar kan du hämta på bl a biblioteket i Farsta C eller hos Stadsdelsförvaltningen på Storforsplan 36 i Farsta. Du kan också söka handlingar på Stockholms hemsida: http://insyn.stockholm.se/farsta/insyn.aspx?id=49 Vaniljvägen är det ganska nya bostadsområdet med 4 energihus i skogen invid tunnelbanan mellan Hökarängen och Farsta. Ring Laura på telefon 070 – 466 54 51 för portkod.

Välkommen

Skriv en kommentar