Aktuellt

Fika & politik

En afton för ideologiska samtal.

Vänsterpartiet Farsta välkomnar dig till en politisk fikastund.
Du som vill prata politik är välkommen att umgås, samtala och äta lite. Du kommer med en dikt, en sång, funderingar, idéer eller lust att debattera, vi bjuder på fika. Vi skapar ett öppet forum för samtal för samtalens skull, tillsammans.

Vad? Dialogkväll. Denna gång med tema – Boende
Vem? För alla som vill prata politik
Var? På Moment:teater i Gubbängens centrum, Gubbängstorget 117
När? Onsdagen 14. november 2012. Klockan 17.30-20.00

Välkommen

Till alla medlemmar – öppet partigruppsmöte inför nästa sammanträde i Farsta Stadsdelsnämnd.

söndagen den 11 november klockan 14.00 samlas vi hemma hos Laura Roselli på Vaniljvägen 11. Det är det ganska nya bostadsområdet med 4 energihus i skogen invid tunnelbanan mellan Hökarängen och Farsta. På mötet kommer vi gå igenom de viktigaste frågorna på det kommande sammanträdet i Stadsdelsnämnden som är den 22 november och fatta beslut om vårt partis ställningstaganden. Laura bjuder på kaffe och te. Ring Laura på telefon 070 – 466 54 51 för portkod.

Välkommen

Skriv en kommentar