Uncategorized

Farsta fortsätter stödja aktionsgruppen för Västboda

Farstaföreningen stödjer den elevdemonstration som planeras den 22 maj, även om det ser mörkt ut så finns fortfarande en liten chans att utbildningsnämnden häver stadsdelsnämndens beslut om nedläggning, men då krävs att vi alla hjälps åt för att skapa en verklig folkstorm. Samtidigt pågår en namninsamling för att genomföra en folkomröstning i ärendet. Om man lyckas få ihop 32 000 namn så är Stockholm stad skyldig att lyfta frågan för debatt, så hör av dig till någon i styrelsen eller kontakta Aktionsgruppen om du vill skriva under eller hjälpa till med insamlingen!


Se Aktionsgruppens pressmeddelande och info kring demonstrationen här!
Klicka på bilden för att komma till en vägbeskrivning till Mulleskogen, där barnen samlas för strejk klockan 10.00 den 22 Maj.

Skriv en kommentar