Uncategorized

Bevara våra närakuter, Filippa!

Den borgerliga majoriteten i landstinget vill lägga ned Farsta närakut, som nyöppnades så sent som i juni 2006. Vänsterpartiet motsätter sig detta vilket skulle riskera att återigen öka patienttrycket och därmed väntetiderna på framförallt Södersjukhuset och Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Precis som med så många andra frågor så hastas detta igenom och minimal tid för information och opinionsbildning ges från borgerligt håll. Självaste personalen vid närakuten ska enligt uppgift ha fått information om nedläggningen via lokaltidningen.

Beslut fattas i landstinget den 29 maj då Farstaföreningen förhoppningsvis kan närvara och visa sitt missnöje med den förda politiken. Vi säger: Öppna upp istället för att lägga ned, Närakuten räddar liv!

 

Skicka gärna ett mail till sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt, som syns här på bild, och säg vad du tycker om det beslut hon planerar att genomföra. [email protected]

Skriv en kommentar